125,00 TL

Naturel Sızma Zeytinyağı



Hemen Paylaş:

Zeytinyağı sadece yağ değil, zeytin meyvesinde bolca bulunan fenolik bileşikler sayesinde insan vücudunun ihtiyacı olan antioksidanların zengin bir kaynağıdır. Yağın tüm özelliklerini koruyabilmek için gerek üretim, gerekse saklamada oksidasyonu engelleyerek, lezzetinin yanında E vitamini ve bio fenollerin en yüksek düzeyde olmasına dikkat ediyoruz. Halk arasında yağlık diye geçen en küçük zeytinleri değil irili ufaklı karışık büyüklükte zeytinlerimizi sıkıp yağa dönüştürüyoruz. Yağımızın daha lezzetli, kaliteli olmasını sağlıyor. İşte bu ve benzeri etkiler ödüllü zeytinyağı olmamızda önemli etkenlerin başında gelmektedir. 

  • Asid Değeri  %0,4
  • Soğuk sıkım/Erken Hasat
  • Eylül-Ekim ayında yeşil zeytin hasadından
  • E vitamini, bio fenoller, antioksidan değerleri zengin
  • 500 ml, 250 ml şişeler
  • Keskin ve yoğun aromalı Kazdağları

Zeytinyağlarımız 20 derecelerde hiç su ilave edilmeden 2 fazlı sistemde soğuk sıkım (cold press) yöntemiyle sıkılır. Bu üretim şekliyle sağlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur.

Bu ürüne bakanlar şu ürünleri de inceledi